Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

μπαγιάτικο μύδι

... είναι η περιγραφή που μου αρμόζει σήμερις. χτες βγήκα, παρότι σήμερα το πρωί δούλευα, κοιμήθηκα αργά και με πολλές διακοπές, καθότι έβρεχε καρεκλοπόδαρα και μπουμπούνιζε αδιαλλείπτως, χτυπούσαν πατζούρια και μπαλκονόπορτες (μου θύμισε την κέρκυρα, αν μη τι άλλο) κατά συνέπεια ξυπνούσα κάθε δέκα λεπτά. ο βροχερός καιρός συνεχίστηκε καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, έτσι, να μην παμε για μπανιο, να κάτσουμε να βράζουμε στο ζουμί μας. από τη μια, σε καλό μου βγήκε, γιατί έχω και διάβασμα και μετάφραση να κάνω, αλλά λόγω της προαναφερθείσας κατάστασής μου (μπαγιάτικο μύδι), μόνο μετάφραση έκανα και αυτή με ζόρι, βλέποντας παράλληλα τη 'νύχτα γάμου' (δε μαρέσει και τόσο, αλλά αυτή είχε). επίσης, για κάποιο λόγο ανεξήγητο, με πονάει η κοιλίτσα μου, ίσως να είναι από τον χαζό ύπνο, ίσως από τη χαζή μετάφραση, δεν ξέρω.
τέσπα, μπορώ να δηλώσω μετά μεγίστης περηφάνειας, οτι έχω ολοκληρώσει το 65% της εργασίας μου, ευελπιστώ να την τελειώσω ως το τέλος ιουνίου, γιατί σήμερα μου ξεφουρνίσανε τα αφεντικά μου οτι μάλλον 8α έχω άδεια 5-11 ιουλίου, ίσως και κανα σαββατοκύριακο τον αύγουστο. οπότε, πρέπει να έχω σπατσάρει! πιφ!
πού θα πάτε διακοπές?

2 σχόλια:

Frini είπε...

Θα πάμε στη Σαμοθράκη, να έρθεις! 1-10 Ιουλίου!

Moonlight είπε...

Πιθανώς κάπου στην Πελοπόννησο, για τίποτε καλύτερο no money, no honey :(

Κατά τα άλλα περαστικά και έχεις τη συμπαράστασή μου για τη βροχή, κι εμέις το πρωί εδώ στη Σαλόνικα ξυπνήσαμε από το χαλασμό....
Κέρκυρα και βάλε....