Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

εχω νευρα.

με αυτον τον ευγλωττο τιτλο, ειμαι σημερα μαζι σας για να σχολιασω το γεγονος οτι το αριστερο μου φρυδι συμπεριφερεται περιεργα. ειναι αγριο και δε στρωνει! ουτε το φρυδι μου δε με υπακουει πια. τεσπα, εχω νευρα και μεσα στις τελευταιες 24 ωρες μιλησα ασχημα σε 3 ανθρωπους, ενω δεν ειναι διολου του χαρακτηρος μου! βεβαια το αξιζαν, αλλα γενικα εχω πολλη υπομονη και δε λεω κακιες, μαλλον η ζωη στη μεγαουπολη αρχιζει να με επηρεαζει...
αναλυσισ των γεγονοτων:
1. ηρθε εχτες ενας σιχαμερος κουριερ να μου φερει κατιτι πουχα παραγγειλει απο τη la redoute (βλεπε προηγουμενο ποστι για το online shopping) και επρεπε να πληρωσω 30 ευρω. δινω λοιπον 50ευρο. αυτος, αστειατορας μεγαλος, λεει 'ελα κοπελια, 30 εκατομμυριοα κανει' (μπουχαχαχαχαχα, γελασαμε) και βλεπει το 50αρικο και λεει 'κοπελια, δεν εχω ψιλα'. λεω κιεγω 'ουτε κιεγω εχω'. αυτος εντωμεταξυ, δεν εκανε καμια κινηση να ψαξει το τσαντακι του, ενω εγω εψαξα στο πορτοφολι, και φυσικα δεν ειχα. λεω 'μπορειτε να πατε να χαλασετε στο περιπτερο' (παντα στον πληθυντικο) και λεει με ενα υφακι 'καλα, δεν ηξερες ναχεις ρεστα? που θα τα βρω τωρα, τι ειμαι εγω?' ε, τσατιστικα κιεγω και λεω 'χαιρω πολυ, κιεγω δεν ειμαι περιπτερο! να πατε να χαλασετε!' ξερω, δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, αλλα ειμαι τρομερα ηρεμος ανθρωπος, δεν λεω τετοια πραματα!
2. λεωφορειο, σημερα το απογευμα. ο οδηγος ο γαματος ειχε μονιμα ανοιχτη την μπροστινη πορτα να πειρνει αερα. εγω βιβλια στο ενα χερι, σακουλα με ψωνια απο το ρωσικο σουπερμαρκετ στην αλλη, ημουνα σε φαση πεφτω δεν πεφτω εξω στο δρομο, και ερχεται μια χοντρη και λεει 'θα κατεβειτεεεε? καντε πιο κει αν περασω'.αυτο με εκνευριζει παααααρα πολυ, περιμενε μωρη μαλακισμενη να φτασουμε στη σταση και θα κανω περα να περασεις, θα κανω περα να διαβεις! γυρναω κιεγω και της λεω 'περιμενετε να φτασουμε στη σταση, θα πεσω!' και μου λεει το φροκαλο 'να πας πιο πισω, τοσο χωρο εχει' και λεω κιεγω 'δε θελω, εγω εδω θελω να κατσω'! εκεινη την ωρα ετυχε dragonforce στο εμπιφρι και δεν ακουγα πια τι ελεγε (φυσικα και συνεχισε να μουρμουριζει για την αγενεια της νεολαιας).
3. πρωι, στον αγαπητο, πηγα να παρω γλυκα να κερασουμε στο γραφειο.γινοτανε της καριολας το καγκελο, κωνσταντινου και ελενης βλεπεις. ενω ηταν η σειρα μου, ειχα ΗΔΗ αρχισει να παραγγελνω, χωνεται μια στριγγλα ζαρομουνα και λεει 'κοπελια, η σειρα μου ειναι, γιατι μπαινεις μπροστα μου?' λεω κιεγω 'ΟΧΙ' με κακια. αρχισε αυτη, μα καλα, πως κραταμε τη σειρα εδωμεσα, οποιος θελει μπαινει και καθεται κλπκλπ, ενω με κοιταγε. 'ΟΧΙ!' της ξαναφωναζω της ηλιθιας και αυτη σηκωθηκε και εφυγε.
τα νευρα μου σημερα! εχυσα και το κακαο μου το πρωι. γαμω το καντηλι μου γαμω. και ετσι και με ξαναπει κανενας 'κοπελια', θα του φαω τον καριτσαβλο!

1 σχόλια:

Moonlight είπε...

gia to no.1 exw na pw oti afto to prama paraginetai genika sto ellanda...ti tha pei den exei resta o nteliveras/courieras klp? giati na einai ypoxrewmenos o pelatis na exei panw tou psila? megale, giafto paraggelnw, gia na mi vgw apo to spiti, giati na paw sto periptero na allaxw? ama thes dwse mou resta, ama thes min plirwtheis! k to periptero giati na einai ypoxreo na sou allazei? na itan trapeza, ok...
gia to 2 k to 3, ok, asxoliasta, pantou k panta etsi...mesogeiako tamperamento HOT...
Egw pantws k stis 3 periptwseis xeirotera (tha) antidrousa.. NAI, im a bitch, ti na kanoume?