Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

αμαν!!!

...ωστε περασαν δυο μηνες ε? ηταν επομενο, μετα την καλοκαιρινη μουργελα στη θεσσαλονικη επρεπε να ξεφυγω ολιγον τι... με το που πηγε λοιπον 31 του αυγουστου την εκανα με ελαφρα για βολο, οπου πηγα στο εξοχικο με συνοπτικες διαδικασιες, αραξα στην παραλια arms and legs akimbo και δε με σηκωναν ουτε με βαρουλκο. ηρθε και ο μιμης μου 5-6 μερες και περασαμε ωραια. ολιγον καθυστερημενο καλοκαιρι εκανα φετος, να φανταστειτε οτι συνεχιζω να κανω μπανια (εκανα σημερα, χτες και την πεμπτη) και αντιστεκομαι με πεισμα στο φθινοπωρο που ερχεται φορωντας κοντομανικα (ασχετα αν το βραδυ το δαγκωνω και βαζω κουβερτα).
α! εκανα και ενα ταξιδακι-αστραπη στο λατρεμενο μονπελιεδακι για να παρω το μαστερι μου (το πηρα το πηρα!) και ανακοινωνω περηφανα οτι 8α κανω και δευτερο μεταπτυχιακον, εξ'αποστασεως αυτο. κατα συνεπεια και προς μεγαλη μου ανακουφιση, θα βρω μια part time δουλεια για τους επομενους 10 μηνες τουλαχιστον, μπουχαχαχαχα! (θα εχω πολυ διαβασμα, γι'αυτο).
α! (δευτερο) πρεπει να παρω στα σοβαρα το θεμα υγεια, διατροφη και γυμναστηριο. γραφτηκα σ'αυτο το τελευταιο (τοπος εκουσιου βασανισμου στο δικο μου κοσμο) και σκεφτομαι σοβαρα να κοψω το τσιγαρο, βεβαια ελα που με βοηθαει στο διαβασμα, λες να το συνεχισω μεχρι να τελειωσω και το δευτερο μαστερ? σκατουλες, με πρηζει και ο μιμης και με συγχιζει!
θα μεταφερω στη θεσσαλονικη (οχι εγω, ο μιχαλης με το αγροτικο) το γραφειο που ειχα στην πρωτη δημοτικου για να απλωσω σε αυτο τα καινουρια μου βιβλια και να μεγαλουργησω συγγραφικως. τοχω χεσει το project 'μυστηριες ιστοριες', προχτες που ειπα να ριξω μια ματια στις σημειωσεις μου δεν τα εβρισκα πουθενα, πρεπει να τα εσβησα καταλαθος απο το λαρτορ και τωρα χεσε μεσα, σαμπως θυμαμαι και τι ειχα γραψει εξαρχης? ωραιος συγγραφεας, ενα backup δεν κανω! ε ρε και να ηταν για το νομπελ, ρεζιλι θα γινομανε στη στοκχολμη!

1 σχόλια:

Moonlight είπε...

to kalo einai pws skeftesai makria..