Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

home,sweet sweet home!

επιτελουρ! καθομαι στο καινουριο μου σαλονι, στο καινουριο μου σπιτι και κλεβω γουι φι απο τους διπλα, γιατι ακομα δεν αξιωθηκα να παω στον οτε να παρω το μοντεμ μου :P ειναι γεγονος λοιπον, μετακομισα (ξανα) στο καινουριο μου υπερλουξ διαμερισμα και αρχιζω να βαζω τα πραματα σε μια ταξη.μολις μου μπει και το ιντερνετι, λεω να αρχισω να διαβαζω, γιατι τοχω ξεφτιλισει το θεμα ντοκτορα, ερχεται και ο καθηγητης μου σε ενα μηνα και το μονο που θα'χω να του δειξω θα ειναι τα τσιπουραδικα του βολου, καλη φαση.
παρασκευη, προχτες κοιμηθηκα πρωτο βραδυ σπιτι και σαββατο εκαναν αποβαση οι νατασα, κωστας, κωστας, λενα και στρατος για να γιορτασουμε παρεα το τριημερο της καθαρας δευτερας, ο καλυτερος τροπος για να γιορτασω την εγκατασταση μου!
περαν τουτου, η ζωη κυλα ηρεμα στη μικροαστικη αυτη κοινωνια, η δουλεια ειναι αστεια, ο καιρος καλος, τα τσιπουρα με γλυκανισο, ο κουμπαρας μου γεματος και η γειτονια απιστευτη.
κατεληξα στο οτι αυτη η αλλαγη περιβαλλοντος και πορειας γενικοτερα, σε καλο μου βγηκε, αφου βεβαια περασε αυτη η ηλιθια φαση αναμονης (ποσο μου τη δινει!).
α! χτες παρηγγειλα και ρουχαλακια απο το yoox.com, ειχε τρομερες εκπτωσεις!

2 σχόλια:

Moonlight είπε...

κι εγώ περιμένω κάτι βλακειούλες που παρήγγειλα, ελπίζω να έρθουν καμιά φορά!
κατά τα άλλα, με γειές σου, με χαρές σου!

μαιρού είπε...

ευχαριστω ευχαριστω! ειδες, μεγαλο κολλημα το online shopping!