Κυριακή 2 Μαΐου 2010

life in austria

...και λεγοντας austria, εννοω το βολο. γνωριζετε πιστευω οτι μας φωναζουνε αυστριακους,ε? περιπληπτικα το γιατι: μετα την ελληνικη επανασταση που απελευθερωθηκε η θεσσαλια, ηρθαν πολοι ξενοι επιχειρηματιες στο βολο, μεταξυ αυτων και αυστριακοι, για να επενδυσουν. λιγο καιρο μετα ομως ξαναεκαναν ντου οι τουρκοι, και οι ξενοι τα μαζεψαν και εφυγαν. οι βολιωτες ναυτικοι λοιπον υψωσαν ολοι αυστριακες σημαιες, οτι και καλα ειχαν πλοια αυστριακων συμφεροντων, για να τους αφησουν ησυχους. καλο ε?
εν ολιγοις, η δουλεια καλα, το διαβασμα καλα (ξεκινησα full mode on, το σεπτεμβριο εχω να παραδωσω 80 σελιδες εργασια για το μαστερι) και η κοινωνικη ζωη εξισου καλα, μεσα στους τελευταιους 2 μηνες εχω παει τοσες φορες σε club, οσες δεν ειχα παει σε ολη μου τη ζωη, apparently, ετσι διασκεδαζουμε οι βολιωτες. btw, οι καφετεριες και τα μπαρ ειναι μονιμως τιγκα, ετσι και σκασει μυτη απο'δω η μερκελ, οχι βοηθεια δε 8α μας δωσουν, θα μας εξοβελισουν απο την ευρωπαικη ενωση και απο την ευρωπη alltogether.
εχω ακομα ενα θεμα που με εκνευριζει τον τελευταιο καιρο. μετα απο απανωτες σχεσεις, ειμαι παλι ελευθερη κιωραια, κατι που μαρεσει αρκετα, εχω ομως πολυαριθμες αποριες οσον αφορα στον τομεα dating. πως την πεφτεις σε εναν αντρα χωρις να γινεις φορτικη? τι λες στο πρωτο ραντεβου? ποιος ειναι ο αποδεκτος αριθμος μηνυματων? ειναι πρεπον να κανεις το σεξ απο την πρωτη βδομαδα? ΕΕΕΕΕ? και ενω ο περισσοτερος κοσμος αρεσκεται στο φλερτ και στο παιχνιδι 'θαμεπαρειδεθαμεπαρει, τινασκεφτεταιτωρα' κλπ, εγω δεν ειμαι οπως ο περισσοτερος κοσμος! μου τη δινει απιστευτα, ειναι το απολυτο casus belli! θελω να ξερω τι παιζει εδω και τωρα, δε μπορω την αναμονη και τις αμφισημιες! (προτασεις και ενδειξεις στο μειλ μου παρακαλω)
ασχετο, αλλα ανακαλυψα ενα γαμω συγκροτημα, τους forest stream, αν σας αρεσει το μεταλ, ψαξτε το!

2 σχόλια:

Moonlight είπε...

Βάσανα που'χει ο κόσμος.....

physikos είπε...

akoulouthoun sumvoules sto mail sou suntoma!!!!